Over ons

Spacewell is een internationaal software- en adviesbedrijf dat zich richt op oplossingen voor de volledige waardeketen van gebouwbeheer, waaronder facility management, vastgoed- en werkplekbeheer. Ons hoofddoel is gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwinformatie te verzamelen en te verwerken. We besteden ruime aandacht aan de integratie van IoT en BIM in FMIS-software (Facility Management Informatie Systeem), zodat onze klanten voordeel kunnen halen uit uitgebreide assetinformatie en realtime-informatie van sensoren in gebouwen. Door gebruik te maken van het Internet of Things creëren onze oplossingen slimme gebouwen, bevorderen ze een efficiënte dienstverlening en zorgen ze ervoor dat onze klanten hun gebruikers een sublieme ervaring kunnen bezorgen.

Onze baanbrekende innovatie werd erkend door Gartners lijst van representatieve aanbieders, door Deloitte Technology Fast 50 en door de Verdantix-matrix als een leider binnen FMIS.

Dankzij onze recente toetreding tot de Nemetschek Group, een toonaangevende, digitale end-to-end softwareleverancier die de volledige levenscyclus van gebouwen beheert, heeft onze groei en internationalisering een verdere boost gekend. Bovendien beschikken we over een basis om de groei te stimuleren door de integratie in de volledige levenscyclus van gebouwen, gaande van ontwerp en constructie tot werkplekbeheer en facility management. Spacewell is een advies- en technologiebedrijf dat actief is in meer dan 60 landen en zich concentreert op consulting en geïntegreerde softwareoplossingen inzake facility management, en vastgoed- en werkplekbeheer voor grote private of publieke organisaties.

Door de synergie tussen expertadvies en innovatieve software, helpt MCS Solutions organisaties bij het verbeteren van vastgoedprestaties op het gebied van totale kosten, risicoreductie, medewerkerstevredenheid, merkbeleving en duurzaamheid.

Reeds meer dan 25 jaar leveren gespecialiseerde consultants expertadvies omtrent de diverse domeinen binnen facility management (bv vastgoed- en werkplekbeheer, schoonmaak, catering, technisch onderhoud, energiebeheer, ruimtegebruik, en slim werken). Door geavanceerde ervaring op deze gebieden in stand te houden, zijn we ook in staat om markttrends te anticiperen en deze om te zetten in totaaloplossingen, inclusief het myMCS-softwareplatform.

In het kort

Adres:
Sneeuwbeslaan 20 , 2610 Antwerpen, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Andere sectoren

Spacewell

  1. Andere sectoren
  1. Vacatures
  2. Spacewell