Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Specialist in telefonie, radiocommunicatie en satelliettelefonie
Sonal is een familiebedrijf dat zich sinds 1978 ten dienste stelt van bedrijven en particulieren voor het verstrekken van oplossingen op het vlak van telecommunicatie: dit omvat telefonie, VoIP, Cloud telefonie, radiocommunicatie en satelliettelefonie.

Telefooncentrales en cloud telefonie
Sonal Cloud telefonie is een van de meest veelzijdige, gebruiksvriendelijke en veilige oplossing om de telefonie van uw organisatie naar de Cloud te verhuizen. Het bevat een brede waaier van functionaliteiten die de communicatie van elk bedrijf meteen naar een hoger niveau tillen. Dankzij een uiterst gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface beheert u de instellingen van uw virtuele centrale zonder hulp van buitenaf, en met behulp van de soft phone app wordt uw smartphone of tablet optimaal geïntegreerd in de bedrijfstelecom.

Daarnaast heeft Sonal 40 jaar ervaring in de installatie en het onderhoud van telefooncentrales. Dankzij deze combinatie bekleedt Sonal een unieke positie in de telecomsector, en is ze in staat om iedere onderneming te voorzien van de oplossing die 100% tegemoetkomt aan de eisen van de klant.

Radiocommunicatie
Op het vlak van radiocommunicatie heeft Sonal de laatste dertig jaar een expertise uitgebouwd die zijn gelijke niet kent op de Belgische markt. Als merkonafhankelijk verdeler kan het terugvallen op een compleet gamma van topfabrikanten en biedt het end-to-end oplossingen voor elke denkbare uitdaging.

In het kort

Adres:
Antwerpsestraat 145, 2640 MORTSEL, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Bouw, constructie
Groothandel, detailhandel
Manufacturing, productie