4.1
Gebaseerd op 21 reviews
Een mening geven
Bedrijfsreview
4.1
21
Reviews
Het beste aan werken voor Sodexo België
Sodexo België profileert zich door een::
Mooie kantoorlocatie
86%
Positieve bedrijfscultuur
75%
Goed evenwicht tussen werk en privéleven
74%
Huidige medewerkers van Sodexo België blijven om deze reden :
Ze zijn er trots op om hier te werken
81%
Ze hebben een flexibel werkschema
69%
Ze hebben interessante taken
56%

19 overeenkomende recensies met commentaren

Alle filters verwijderen
4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Diest, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Zalig om Niet tegen je zin naar het werk te moeten

Sterke punten

Werksfeer met collega's en overste. Er is bijna geen werkdruk waarbij de kwaliteit verhoogd en zo is het thuis ook aangenamer. Dus thuis o.k werk o.k en kan ik ook flexibel zijn en iedereen content.

Punten ter verbetering

Ben te weinig op mijn werk om daar te kunnen antwoorden. 15 antwoorden is wel veel

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Elsene, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Sodexo, een fijne werkgever

Sterke punten

Ik ben het meest tevreden over de collega’s, doorgroeimogelijkheden, waarden, sfeer, kantoren, samenwerkingen, inzet voor milieu

Punten ter verbetering

Work/life balans zou beter kunnen voor bepaalde functie dmv vermindering van administratie en dus vereenvoudiging invoeren

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Brussel, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2018

Sodexo = best place to work

Sterke punten

Werksfeer, convivialiteit van collega’s, andere voordelen, restaurant met verschillende keuzes, gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer

Punten ter verbetering

Ik werk er maar pas dus ik kan nog niet zeggen wat er beter kan.

2.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Elsene, Belgiëhuidige werknemer bij 4 juni 2018

...

Sterke punten

flexibilité c est tout ...

Punten ter verbetering

reconnaissance et salaire ... ...

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Rixensart, Belgiëhuidige werknemer bij 4 juni 2018

Sodexo (GSK)

Sterke punten

Ambiance de travail! Les collègues sont super

Punten ter verbetering

La reconnaissance de ses employés

2.0 / 5
Medewerker in Catering bij Brussel, Belgiëvoormalig werknemer bij (2016)

!!!!!°

Sterke punten

Service client ,production et préparation de salade bar,assiette froide et dessert.

Punten ter verbetering

Avoir un peu plus de respect pour les travailleurs de long carrière !!!!!

Over de job

Tout caisse ,cuisine,nettoyage.....

5.0 / 5
Medewerker in Kok bij Brussel, Belgiëhuidige werknemer bij 31 mei 2018

« La cuisine n’est pas un métier, Mais une discipline ! »

Sterke punten

Ce qui me plait , c’est le professionnalisme de la brigade et de la chaleur humaine qui n’est contradictoire contrairement à ce que nous pouvons penser.  Je n’ai jamais eu la flemme de partir bosser sur le site où je suis et ça sa vaut de l’or .. La cuisine est plus que de qualité et les horaires sont tous simplement génial 

Punten ter verbetering

Les salaires..& avantages natures ..

Over de job

Polyvalent en cuisine chaude .. 

1.0 / 5
Medewerker in Groothandel, detailhandel bij Brussel, Belgiëvoormalig werknemer bij (2018)

Mijn ervaring met sodexo was ondermaats.

Sterke punten

Weinig om tevreden erover te zijn.

Punten ter verbetering

Respect, flexibiliteit en betere communicatie tov werknemer

Over de job

Ik was een zelfstandige shop medewerker. Ik doe de bestellingen, aanvullen, bediening, kassa, telling, ...

3.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Brussel, Belgiëhuidige werknemer bij 30 mei 2018

Manqué de personnels avec la capacité de chef de équipes.

Sterke punten

Ambiance de travail. Le chef de équipes.

Punten ter verbetering

Personnel avec formation, personnalité, techniques,

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Brussel, Belgiëhuidige werknemer bij 30 mei 2018

J'aime bien mon boleau et fière d'être chez sodexo

Sterke punten

Ambiance de travail horaire flexible et pas loin de chez moi

Punten ter verbetering

Vie privée être amélioré et

  1. Vacatures
  2. Sodexo België
  3. Bedrijfsreviews