Sibelga

4.4
  1. Energie
  • Brussel - Bruxelles
  • 1-10

Over ons

Sibelga maakt werk van energie in Brussel. We zijn de distributienetbeheerder voor gas en elektriciteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en nemen zowel de ontwikkeling, het onderhoud als het beheer van die netwerken voor onze rekening. We schaven constant onze expertise op het vlak van energietechnieken bij én stimuleren de groei van onze mensen. Wist je trouwens dat alle energie in Brussel via Sibelga komt?

Bedrijfsactiviteiten

Sibelga werkt elke dag aan het elektriciteits- en gasnetwerk van duizenden Brusselse gezinnen, ondernemingen en events. Bovendien nemen we ook de openbare verlichting - 83.400 straatlampen! - in handen. We voorzien dus letterlijk elk huis, elk feest en elk hoekje van het gewest van energie.

Daarnaast dragen we met verschillende projecten bij aan de duurzame energietransitie in de hoofdstad en ondersteunen we Energy Assistance. Zo helpen we tal van ontwikkelingsprojecten, over de hele wereld. Jij binnenkort ook?

Meer weten? sibelga.be/jobs

Bedrijfsvoordelen

Net als Brussel is Sibelga hip, multicultureel, bruisend en tweetalig. Is je Frans niet perfect? Geen zorgen, we schaven je talenkennis bij in ons opleidingscentrum. Ook je andere skills kan je hier perfectioneren. In de Sibelga Academy vind je opleidingen waar je écht iets aan hebt, op maat van je job en je ambitie.

We hebben oog voor de ontwikkeling van onze mensen, hechten belang aan hun veiligheid en zorgen ervoor dat ze altijd met kwaliteitsvolle materialen aan de slag kunnen.

Ons bedrijf is gevestigd in de Brusselse Vijfhoek aan de kanaaloevers in Laken. Werken in het Sibelga-gebouw, betekent werken in een dynamische en allesbehalve doorsnee omgeving. Je kan hier in het groen ontspannen én we hebben een sportinfrastructuur om u tegen te zeggen.

Kiezen voor een job bij Sibelga is het verschil maken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In het kort

Adres:
Werkhuizenkaai - Quai des Usines 16, 1000 Brussel - Bruxelles, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Energie

Certificaten

Contacts

Alain BertonVerantwoordelijke Werving en Selectie+ 32 2 274 38 34
  1. Vacatures
  2. Sibelga