Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

Scott Automation is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor industriële automatisering. Onze systemen bieden efficiëntieverbeteringen in vestigingen waar secundaire verpakkingen, halfproducten en eindproducten worden verwerkt.

Ons uitgebreide portfolio van industriële diensten en systemen omvat stapelkranen en conventionele en gerobotiseerde palletiseermachines en depalletiseermachines, transportbanen voor pallets, case conveyors en andere verwerkingssystemen, aangevuld met ons eigen softwarepakket Maestro+. Dankzij onze kennis en vaardigheden weet ons team zelfs aan de meest veeleisende uitdagingen te voldoen.

Scott Automation is een onderdeel van de SCOTT Groep, een wereldwijde speler met kantoren in USA, Europa, China, Australië en Nieuw Zeeland( hoofdkantoor).

De bedrijven van Scott Europe zijn gevestigd in België , Frankrijk, UK, Tsjechië en Duitsland.Deze internationale cultuur zorgt voor een inspirerende werkomgeving voor onze werknemers. De vlakke bedrijfscultuur en de nodige aandacht voor ontwikkeling van talent maakt werken bij ons echt een plezier!

In het kort

Adres:
Nieuwenhovestraat 18, 8540 Deerlijk, BE
Grootte:
100