Over ons

SQLI: LEIDER IN DIGITALE PRESTATIES

SQLI België adviseert grote en middelgrote bedrijven bij hun digitale transformatie en prestaties. SQLI Belgium is al meer dan 15 jaar actief op de Belgische markt. Er werken bijna 130 mensen in Brussel en Gent.

Onze kernactiviteiten: Customer Engagement.
Met onze unieke combinatie van expertise op het gebied van digitale marketing en knowhow op het gebied van technologieën, ontwikkelt en organiseert SQLI verkoop en klantervaring. Het definiëren en beheren van activatiecampagnes, het ondersteunen van de verkoopteams met de juiste CRM-tool, het implementeren van e-commerce oplossingen en het leiden van consumenten naar de sites is wat we doen.

Activiteiten

SQLI: EEN INTERNATIONALE GROEP

SQLI werd opgericht in 1990 en is de leidende partner van de bedrijfswereld voor het definiëren, implementeren en beheren van hun digitale transformaties.

Dankzij de unieke positionering biedt het bedrijf uitgebreide oplossingen voor de performance-uitdagingen van bedrijven: bedrijfsprestaties (CRM, digitale en sociale marketing, connected commerce, gegevensbeheerplatform, voorspellende handel, ergonomie, mobiliteit en nieuwe werkwijzen), aangeboden door het merk WAX Interactive, en bedrijfsprestaties (digitale industrialisatiefabrieken, ontwikkeling van schaalbare cross-channel platforms, big data en analytics consulting en oplossingen, mobiele technologie en verbonden objecten, collaboratieve bedrijfs- en bedrijfsoplossingen, enz.) geleverd door SQLI Enterprise.

De 2400 medewerkers zijn gevestigd in 32 agentschappen in 12 landen, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, Denemarken, Spanje, Zuid-Afrika, Marokko.

In het kort

Hoofdzetel:

Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem, BE

Locatie

SQLI
Lambroekstraat 5C, 1831 Diegem, Belgium

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken