SOS Healthcare

  1. HR diensten, aanwerving en selectie
  2. Medische-, sociale- en gezondheidszorg
  • Antwerpen
  • 11-50

Over ons

SOS Healthcare gevestigd in hartje Antwerpen is een HR-partner van de zorgsector en wij staan garant voor het helpen van onze klanten op vlak van proiect staffing en lnterirn.
Wij investeren in verpleegkundig talent en begeleiden hen met het nemen van hun stappen in de zorgsector. We trachten zorgprofessionals voor langere perioden in te schakelen bii onze klanten in de zorg. Een oplossing op maat voor zorgprofessionals en partners.

Als frisse start-up zoeken wij collega's die ervan houden om mee te bouwen aan een nieuwe toekomst, een omgeving waarbinnen nieuwe initiatieven en creativiteit beloond worden en waar jij kan meegroeien in een groter verhaal.

Cultuur

Door zorgverleners een waaier van interessante en afwisselende projecten aan te bieden, kunnen ze nieuwe skills leren en leuke ervaringen opdoen ... en zo de voordelen van outsourcing ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat we met SOS Healthcare voor hen iets kunnen betekenen'

Elke medewerker werkt continu aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daar krijgt men bij SOS alle ruimte en ondersteuning voor.
Wij zijn véél meer dan een uitzendburo.

In het kort

Adres:
Bredestraat 4, 2000 Antwerpen, BE
Grootte:
11-50
Sector:
HR diensten, aanwerving en selectie
Medische-, sociale- en gezondheidszorg

Gerelateerde merken

Contacts

Silvia BeulsManaging partner en oprichterE-Mail
Kim DhondtOffice managerE-Mail
  1. Vacatures
  2. SOS Healthcare