Over ons

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 97.000 werknemers.

SGS heeft een landelijke dekking met meer dan 15 strategische locaties, heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen en biedt in België werk aan meer dan 1600 mensen,

In België is SGS historisch gegroeid vanuit haar traditionele activiteiten in de controle van petrochemische producten, landbouwproducten en minerale producten. Vandaag de dag worden diensten aangeboden in bijna alle relevante industrieën.

Mede dankzij een uitzonderlijke ligging nabij de belangrijke havens in Antwerpen, Zeebrugge en Gent, is SGS uitgegroeid tot expert op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Onze kerndiensten kunnen in vier categorieën worden onderscheiden:

  • Inspectie: ons uitgebreid aanbod aan inspectie- en controleactiviteiten, zoals het controleren van de toestand en het gewicht van verhandelde goederen bij de overslag, helpt u bij de controle van kwaliteit en kwantiteit en bij het voldoen aan alle wettelijke eisen en voorschriften in de verschillende regio's en markten.
  • Analyse: ons wereldwijde netwerk van testfaciliteiten met deskundige en ervaren medewerkers stelt u in staat risico's te reduceren; time-to-market te versnellen; kwaliteit, veiligheid en prestaties van producten te garanderen; en te werken volgens alle wettelijke normen.
  • Certificering: we zorgen dat u met een SGS-certificaat kunt aantonen dat producten, processen, systemen of diensten in overeenstemming zijn met nationale, internationale of klantspecifieke normen. Controle: wij zorgen dat producten en diensten voldoen aan internationale normen en lokale regels en voorschriften. SGS heeft vestigingen over de gehele wereld en heeft ervaring en expertise in praktisch alle bedrijfstakken en in alle stappen van de waardenketen, van grondstoffen tot eindconsumptie.

In het kort

Adres:
Polderdijkweg Haven 407 16, 2030 Antwerpen, BE
Grootte:
1000+
Sector:
Andere sectoren
  1. Vacatures
  2. SGS Group Belgium

SGS Group Belgium

  1. Andere sectoren

Contacts

Sandra BeertSenior RecruiterE-Mail
 Maarten TheijsRecruiterE-Mail