Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

De Remmers groep is een solide familiebedrijf, met hoofdkantoor in Löningen (Duitsland). In de afgelopen 50 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal actieve onderneming, gespecialiseerd in hout- en bouwbeschermingsproducten.
In België is Remmers een succesvolle KMO met vestiging te Grobbendonk. Klanten van Remmers kunnen rekenen op de meest geavanceerde technieken en productsystemen dankzij constante innovatieve ontwikkelingen.

Enkele referenties uit het binnenland: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen, de Beurs van Brussel, de Bloedkapel van Brugge, … Ook in het buitenland heeft Remmers zich reeds bewezen: van St. Paul’s Cathedral in Londen tot de cryptes van de Sagrada Familia in Barcelona.

Vandaag de dag is Remmers wereldwijd in meer dan 40 landen aanwezig, en als premium leverancier van hout-, bouw- en vloersystemen niet meer weg te denken. Zij staan dagelijks met meer dan 1500 werknemers en meer dan 400 hoogwaardige productsystemen klaar om hun klanten verder te helpen.

In het kort

Adres:
Bouwelven 19 , 2280 Grobbendonk, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Manufacturing, productie