Je zoekopdracht leverde 2 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Passie voor innovatie
Onze van oorsprong Italiaanse firma is toonaangevend in vernieuwende én gebruiksvriendelijke componenten voor sanitair en verwarmingsinstallaties. Meer dan 65 jaar na onze oprichting is RBM uitgegroeid tot een belangrijke speler in Europa, met een uitgebreid en perfect onderling afgestemd productgamma, dat volledig door RBM werd ontwikkeld. Het geheim? Dat schuilt al jarenlang in onze passie voor innovatie, die we koesteren én meegeven aan ieder product dat onze fabriek verlaat.
Méér dan een fabrikant
RBM is méér dan alleen een fabrikant, al onze producten worden immers in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Passend bij deklantvraagenmethetoogopdetoekomst. Dankzij de grootte van ons bedrijf werken we uitsluitend met materialen die de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben.Dat merken de klanten van RBM niet alleen aan de hoogwaardige kwaliteit van de eindproducten maar zéér zeker ook aan de interessante prijsstelling van onze kwaliteitsproducten. Een logisch gevolg van onze doelstelling om met al onze klanten een duurzame samenwerking aan te gaan.
100% Italiaans met een vestiging in de BENELUX
In 1999 startte RBM met een vestiging in Genk: RBM Benelux.Van hieruit bevoorraden we groothandelaars met componenten voor centrale verwarming en sanitaire installaties. Afgestemd op de Benelux-markt, of het nu gaat om klimaat- beheersing door straling, systemen voor energiemeting, leidingsystemen, kogel- kranen, terugslagkleppen en filters of de allerbeste pompgroepen. Voor al die verschillende activiteiten en systemen zijn wij een deskundige en complete partner. Op RBM kunt u bouwen!
65 jaar expertise
RBM werd in 1953 opgericht door de familie Bossini in Lumezzane, in de Italiaanse provincie Brescia. Met intussen vier fabrieken in Italië, verschillende vestigingen in Europa en meer dan 200 werknemers wereldwijd, is het familiebedrijf vandaag uitgegroeid tot een internationale speler en marktleider in de sector van de verwarmingsinstallaties en sanitair. En met de toetreding van de derde generatie Bossini is ook de toekomst van RBM gewaarborgd.

In het kort

Adres:
Bosdel 52-2, 3600 Genk, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Andere sectoren