Over ons

Provincie Antwerpen weet dat je talent moet koesteren en voeden. Daarom krijgt talent bij ons alle ruimte. Letterlijk en figuurlijk: van 2.867 km² grondgebied tot onmetelijk veel kansen. Als streekbestuur is provincie Antwerpen groot genoeg om veel te doen en klein genoeg om veel te betekenen voor 1,8 miljoen inwoners.

De provincie Antwerpen beschikt over een enorme rijkdom: onze verscheidenheid. Er is niet alleen enorm veel diversiteit binnen onze provincie, ook onze medewerkers zijn divers.
Die verscheidenheid aan medewerkers is geen belemmering, maar zorgt er net voor dat het geheel meer is dan de som van de delen. Zo kunnen we intern goed samenwerken, en kunnen we tegelijkertijd als geen ander overweg met de brede waaier aan externe uitdagingen die een dynamische provincie als de onze met zich meebrengt.

Wil je ook werken bij provincie Antwerpen? Fijn!
Bekijk onze vacatures op https://www.provincieantwerpen.be/werken-bij-de-provincie.html of volg onze accounts op de sociale media kanalen.

Op het niveau tussen 70 gemeenten en de Vlaamse overheid maakt de provincie Antwerpen zich sterk voor vele beleidsdomeinen: vrije tijd, ruimte, mobiliteit, welzijn, economie, landbouw, leefmilieu, waterbeleid, onderwijs, ... Je komt de provincie veel vaker tegen dan je denkt. Tijdens een dagje uit in haar parken of domeinen, fietsend langs onbevaarbare waterlopen of op de fietsostrade. Achter de schermen maken 1500 medewerkers dat alles mee mogelijk.

In het kort

Adres:
Koningin Elisabethlei 22, 2018 ANTWERPEN, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Openbare administratie, non-profit

Provincie Antwerpen

4.4
  1. Openbare administratie, non-profit

Contacts

Annelise Van der PerreE-Mail
Stien VantommeE-Mail
Els Van MigerodeE-Mail
Inge BeyensE-Mail
Maxime JanssensE-Mail
Yaumil Smeele E-Mail
Birgit BaatsE-Mail
Kirsten Van Wauwe E-Mail
  1. Vacatures
  2. Provincie Antwerpen