Poujoulat

  1. Manufacturing, productie

Over ons

De Poujoulat Groep is Europees marktleider in metalen rookkanalen voor zowel ééngezinswoningen als voor industriële toepassingen. De Poujoulat Groep heeft in totaal 20 bedrijven verdeeld over Europa en China met een jaaromzet van > € 250 mln. In totaal werken er zo’n 1.600 medewerkers. Belangrijke segmenten zijn: distributie en projecten (Poujoulat Heating & Power). Bij Poujoulat Groep staat “Customer Intimicy” hoog in het vaandel en zij blinkt uit in een hoge klanttevredenheid en klantloyaliteit.
De business unit van Poujoulat, Heating & Power Benelux richt zich op de HVAC en alle industriële projecten. Van pre-sales tot complete uitvoering, en dit voor elk medium en voor alle grote vermogens en industriële toepassingen.De expertise omvat het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van alle rookgas en uitlaatsysteem en alle verdere technologieën (zoals akoestiek, demping en alle gedetailleerde expertise analyses). Een volledig team bestaande uit interne engineers, in- en externe commerciële product specialisten en projectmanagers zorgen voor succesvolle afronding van alle HVAC en industriële projecten.

Projecten waar Pouloulat bij betrokken is, zijn o.a.: In mei 2018 werd het project voor het grootste warmtenet in Vlaanderen voltooid. Het project in Antwerpen aan de oevers van de Schelde, ging in 2013 van start. Het project bevat vijf semi-zelfdragende industriële schoorstenen van ChemInnov, 52 m hoog. Twee kanalen hebben een diameter van 300 mm, de drie anderen hebben een diameter van 600 mm. De aansluiting van de gascondensatieketels werd gerealiseerd met het Therminox-assortiment van Poujoulat. Dit project is een unieke combinatie van een modulair systeem en industriële schoorstenen.

In het kort

Adres:
Rue de l'Industrie 39 , 1400 NIVELLES, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Manufacturing, productie
  1. Vacatures
  2. Poujoulat