Over ons

Je kent ons al, dat weten we zeker. Tijdens je schooltijd zaten er in je boekentas ook boeken van onze uitgeverij. Plantyn is al meer dan 60 jaar een van de belangrijkste educatieve uitgevers in België. Wij maken en verdelen educatief lesmateriaal, met een sterke digitale focus en dit voor kleuter- tot en met hoger onderwijs.

Plantyn maakt deel uit van Infinitas Learning, een Europese speler met uitgeverijen in Nederland (Noordhoff), Zweden (Liber) en België. Het hoofdkantoor van Plantyn bevindt zich in Berchem, maar wij hebben ook een vestiging in Braine L’Alleud voor de Franstalige markt naast een zusterbedrijf Informat in Diksmuide. Dit bedrijf levert naast software voor schooladministratie ook educatieve software aan. In totaal stellen wij in België 130 werknemers te werk.

Onze missie is scholen en onderwijsprofessionals te faciliteren in hun job, leerkrachten comfort te bieden bij het lesgeven en ervoor te zorgen dat leerlingen hun competenties optimaal kunnen ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

We hebben een open, familiale en persoonsgerichte bedrijfscultuur. Wij werken in landschapsbureaus volgens een systeem van 'flexdesks', we hebben ook kleine 'concentratie'ruimtes, skyperuimtes en kleine hoekjes.

Het welbevinden van onze medewerkers is onze prioriteit: je kan massages of yogalessen volgen en fruit en gezonde snacks zijn voorhanden. Collegialiteit en 'sharing & caring' zijn bij ons belangrijke waarden.

Bedrijfsvoordelen

Extra medische diensten
Pensioenplan
Flexibele werkuren
Maaltijdcheques
Coaching

  • Aantrekkelijk salaris
  • Interne opleidingen & coaching
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Pensioenverzekering
  • Ecocheques
  • Flexibele werkuren

In het kort

Hoofdzetel:

Posthofbrug 6-8, 2600 Berchem, BE

Sector:

Media, audiovisuele industrie en publishing

Locatie

Plantyn
Posthofbrug 6-8, 2600 Berchem, Belgium

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken