Over ons

Werken bij Pietercil
Pietercil evolueert voortdurend. Dynamische karakters bloeien er helemaal open. We zijn exclusieve invoerder & fullservice partner voor meer dan 90 merken zowel op trade-marketing, sales account management, field als logistiek.  Aan kansen en uitdagingen ontbreekt het onze medewerkers dus zeker niet. Entrepreneurship eist een centrale plek op in onze onderneming. Heb jij verantwoordelijkheidszin en neem je graag het initiatief? Dan deel jij het DNA van een echte Pieterciliaan. 

Why Join Pietercil ?
Je wilt mee bouwen aan een middelgroot familiebedrijf met een professionele instelling.  
Je bent fier om te mogen werken voor sterke FMCG merken in Food en/of Non Food.   
Je gelooft in een cost efficiënte en service gerichte organisatie.  
Je bent op zoek naar veelzijdigheid in je job. 
Wij staan voor een aantrekkelijke werkomgeving en een positieve bedrijfscultuur.  Onderlinge samenwerking en teamspirit maken deel uit van ons bedrijfs-DNA.  

De Pieterciliaan onder de loep
Hoewel Pietercilianen veel verschillende functies vervullen, zowel in de front- als in de backoffice, worden ze stuk voor stuk gekenmerkt door hun ondernemende geest en hun flexibel karakter. Ze zijn down to earth en hebben passie voor cijfers. Bovendien houden deze duizendpoten van variatie. Pietercilianen zijn sociaal: ze staan in hun professionele leven als echte teamplayers en diplomaten.

Onze waarden

  • Eerlijkheid:

Wij nemen beslissingen in eer en geweten, steeds in het belang van de organisatie.

  • Integriteit:

We handelen transparant, houden niets achter en vergeten niet alles wat in het belang is van de organisatie, te zeggen

  • Flexibiliteit:

We spelen constructief en flexibel in, op de noden en snelle veranderingen van de markt, principalen, klanten en medewerkers en we aanvaarden de situatieveranderingen hieromtrent.

  • Verdraagzaamheid:

Iedereen is uniek en daarom aanvaarden en respecteren we in woord en daad elkaars verschillen. We werken allen samen aan hetzelfde bedrijfsproject.

In het kort

Adres:
Vitseroelstraat 74, 1740 Ternat, BE
Grootte:
101-500
Sector:
Groothandel, detailhandel

Pietercil Delby's

  1. Groothandel, detailhandel
  1. Vacatures
  2. Pietercil Delby's