Over ons

PepsiCo-producten worden meer dan een miljard keer per dag geconsumeerd door consumenten in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld. PepsiCo genereerde in 2019 meer dan $ 67 miljard aan netto-omzet, aangedreven door een complementaire voedsel- en drankenportfolio. Dit productportfolio van PepsiCo omvat een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken, waaronder 23 merken die elk meer dan $ 1 miljard genereren in geschatte jaarlijkse detailhandelsverkopen.
We worden gedreven door onze visie om wereldleider te zijn in gemakkelijk eten en drinken door te winnen met een doel. "Winning with Purpose" weerspiegelt onze ambitie om duurzaam te winnen in de markt en het doel te verankeren in alle aspecten van het bedrijf.
Voor meer informatie, bezoek www.pepsico.com

In België heeft PepsiCo 3 vestigingen: een hoofdkantoor in Zaventem en 2 productieplants, één in Veurne en één in Zaventem. Beide plants zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie. PepsiCo vervoegen betekent een toegewijd team vervoegen waar innovatie en vooruit denken gestimuleerd wordt.

Waarom PepsiCo Zeebrugge?
P.B.I Fruit Juice Company staat garant voor uitdagende toekomstperspectieven. Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van vruchtendranken op basis van vers fruitsap. De vestiging in Zeebrugge werd opgestart in 2003 en heeft een team van 225 medewerkers. 

Waarom PepsiCo Veurne?
Veurne Snack Foods staat garant voor duurzame groei en opereert in een snel veranderende markt. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verpakken van chips (Lays) en snacks (Doritos, Smiths, Bugles, Chipito,...). De moderne fabriek in Veurne produceert ongeveer 2,5 miljoen zakken chips per dag. Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met 8 productielijnen en een team van 480 medewerkers.

In het kort

Adres:
Jozef Verschaveweg , 8380 Brugge, BE
Grootte:
1001-2500
Sector:
Agro-, voedingsindustrie

PepsiCo

  1. Agro-, voedingsindustrie
  1. Vacatures
  2. PepsiCo