Pantarein Water

  1. Energie

Over ons

Pantarein Water ontwerpt, bouwt en exploiteert waterzuiveringen. Telkens streven we naar de beste technologische oplossing op maat van de klant. Onze projecten worden van a tot z uitgewerkt door onze ingenieurs en projectleiders. Voor de bouw van de kritische onderdelen beschikken we over een eigen constructieruimte.

Pantarein Water ontwikkelt groene waterzuiveringsoplossingen voor de industrie, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Waterhergebruik, energie-efficiëntie en kostenbesparing staan bij ons centraal. We zetten daarbij sterk in op eigen onderzoek, ontwikkeling en demonstratie. Pantarein Water telt een dertigtal medewerkers en kent een gestage, maar controleerbare groei (20 à 30 % per jaar). Op onze referentielijst staan tientallen industriële bedrijven, afkomstig uit diverse sectoren, zoals agrofood (onder meer brouwerijen), textiel, chemie, stortplaatsen…

Het garanderen van voldoende water voor de productieprocessen, dat van de juiste kwaliteit is en voor de laagst mogelijke prijs is een grote uitdaging voor vele bedrijven. De sleutel? Die ligt bij het hergebruiken van water. Daarom kijken we bij Pantarein verder dan waterzuivering. Vanaf het moment waarop het water een bedrijf binnenkomt, tot het moment waarop het dat (niet meer) verlaat: met onze circulaire wateroplossingen maken we de waterhuishouding van onze klanten klaar voor de toekomst.

In het kort

Adres:
Egide Walschaertsstraat 22 L, 2800 Mechelen, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Energie
  1. Vacatures
  2. Pantarein Water