Over ons

Werken in een kwalitatieve omgeving:
Met 20 jaar ervaring, 5 kantoren en 120 medewerkers is PKF-VMB in België een toonaangevende organisatie van accountants, tax consultants, bedrijfsrevisoren, bedrijfsjuristen en business advisors. Wij bieden dienstverlening van hoge kwaliteit. Wij investeren voortdurend in de vakbekwaamheid van onze medewerkers en monitoren continu of ons kwaliteitsbeleid wordt nageleefd.

Een werkgever met een visie:
Wij hebben onze eigen stijl en daar zijn we trots op…  voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Wij combineren liever “the best of both worlds”. Groot genoeg om een groeitraject te kunnen aanbieden, klein genoeg om een persoonlijke aanpak te kunnen waarborgen. Wij begrijpen bovendien dat je naast een werkleven ook nog een sociaal leven hebt.

En hoe zit het met de sfeer?
Team work works! Dat ondervinden we dagelijks bij VMB. We leren van elkaar en helpen elkaar. Niet enkel omdat dit het leven op de werkvloer aangenamer maakt, maar ook omdat we samen meer bereiken dan alleen.
Please do mix business and pleasure!
De boog kan niet altijd gespannen staan… dat weten we maar al te goed! Daarom maken we geregeld tijd vrij voor de nodige ontspanning… Teambuildings, uitstapjes, sportieve events… voor elk wat wils…

Kortom… de sfeer zit goed bij PKF-VMB!

Check onze website: www.pkf-vmb.be
Onze collega’s getuigen:
https://vimeo.com/arendsoog/review/186340218/aa3ab3c569
Onze facebook pagina: https://www.facebook.com/PKFVMB/

In het kort

Adres:
Koning Albert 1-laan 64 , 1780 Wemmel, BE
Grootte:
101-500
Sector:
Consulting

Contacts

An VanackerHR managerE-Mail

PKF - VMB

  1. Consulting
  1. Vacatures
  2. PKF - VMB