Over ons

De beste ontwerpers en ingenieurs zijn mensen met een brede kennis, een groot interesseveld en een open, kritische geest. Geef hen een variatie aan projecten in uiteenlopende domeinen en de kans om hun technisch en communicatieve skills verder te ontwikkelen en je krijgt gedreven, betrokken experts. Dat was de visie van Dirk en Bart toen ze in 2006 Moebius Design opstartten. En dat geloven we nog steeds.

Onze medewerkers zijn experts in ontwerp, materialen, technologieën en productieprocessen. Ze versterken on-site het team van onze klanten. Dankzij hun creatieve, hands-on en no-nonsens aanpak weten onze consultants ideeën om te zetten in degelijke producten.

Dit wordt gewaardeerd door onze klanten: op die manier is Moebius Design uitgegroeid tot een in de sector gerespecteerd projectsourcing engineering bureau, met een 50-tal productontwikkelaars en ingenieurs.

Sinds 2016 is Moebius Design lid van de Verhaert Groep Masters In Innovation. Wij delen onze passie voor innovatie, de drang om onze klanten resultaatsgericht te ondersteunen in hun vernieuwingsprocessen en ons geloof in de kracht van menselijk kapitaal. We delen onze kennis en ervaring, waardoor onze ondersteuning nóg breder geworden is.

In het kort

Adres:
Bruiloftstraat 55-57 , 9050 Gentbrugge, BE
  1. Vacatures
  2. Moebius Design

Moebius Design