Over ons

Milcobel is de grootste zuivelcoöperatie in België. Je leest het goed - de melkveehouders die de melk aanleveren, zijn ook aandeelhouders van ons bedrijf. Een uniek economisch model door en voor lokale melkveehouders waar we trots op zijn!

Op jaarbasis wordt 1,6 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten zoals consumentenkaas (vb. Brugge Kaas), industriële kaas (vb. mozzarella voor op je pizza), boter, melkpoeder (zit o.a. in chocolade), roomijs, consumptiemelk,…. In de 8 vestigingen in België, Nederland en Frankrijk werken in totaal zo’n 2000 medewerkers. In Vlaanderen hebben we vestigingen in Langemark, Moorslede, Brugge, Kallo en Schoten. Ons team van enthousiaste en competente medewerkers realiseert samen een omzet van ruim 1,2 miljard euro. De groep zorgt ervoor dat honderdduizenden consumenten wereldwijd kunnen genieten van kwalitatieve zuivelproducten.

We geloven dat we als bedrijf alleen maar kunnen groeien dankzij onze medewerkers en technologische innovaties. Om onze groei op een duurzame manier te realiseren, zijn we op zoek naar talent – van starter tot ervaren professional. Durvers die met een open blik naar de toekomst kijken. Ga je bij ons aan de slag? Dan kies je voor een no-nonsense cultuur waarin ondernemerschap, langetermijndenken, verantwoordelijkheid, samenwerking, continu verbeteren en opleidingen centraal staan.

In het kort

Adres:
Fabriekstraat 141 , 9120 Beveren-Waas (Kallo), BE
  1. Vacatures
  2. Milcobel CVBA

Milcobel CVBA

Contacts

Tiana Vandecapelle057/ 490 212
Annelies Withouck057/ 490 294