Over ons

Al jarenlang geldt Meco als referentie in de voedingssector. Grootste doelgroepen zijn de collectiviteiten en horeca. Wij verdelen zowel vlees, vis en groenten in rauwe en natuurlijke vorm, als gegaarde maaltijdcomponenten en 'kant en klare' gerechten, die voldoen aan de strengste voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dankzij onze nieuwe productie-unit kan dit nu gebeuren in de meest geavanceerde infrastructuur: optimaal koelsysteem, perfecte flows en dat aan de hoogst opgelegde hygiënische omstandigheden. Dit alles zonder het ambachtelijk aspect van het eindproduct uit het oog te verliezen.

"Meating Your Demands" is voor ons meer dan een slogan. Bij ons betekent dat : onze klanten voorzien van gezonde, verse voeding die de voortdurend wijzigende levensbehoeften van de hedendaagse consument invult. Naast het grote vleesassortiment breidt ons aanbod zich verder uit met verse vis, verse groenten, diepvriesproducten, enzovoort. Zo is Meco de perfecte totaalleverancier.

Meco werd opgericht in 1976 onder de naam "Meat Company". Gesteund door hun vader Joran zetten in 1998 de tweelingbroers Jurn & Niek Van Steenkiste, hun jonge, maar enthousiaste schouders onder Meco. Door hun dagelijkse inzet en toewijding ontpopte het vleesverwerkend bedrijf zich stelselmatig tot een alom gerespecteerde partner voor tal van horeca bedrijven, ziekenhuizen, gevangenissen, rust-en verzorgingstehuizen, cateraars, feestzalen,..

Meco is FSSC 22000 en Bio gecertificeerd.

In het kort

Adres:
Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Agro-, voedingsindustrie
  1. Vacatures
  2. MECO nv

Contacts

Yvette Comyn 059 70 91 95E-Mail
Jurn Van Steenkiste0496 16 91 95E-Mail

MECO nv

  1. Agro-, voedingsindustrie