Je zoekopdracht leverde 2 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

MDH FOOD SERVICE IN BRUSSEL IS AL MEER DAN 25 JAAR GESPECIALISEERD IN VERSE, DROGE EN DIEPGEVROREN VOEDINGSPRODUCTEN.
Onze onderneming heeft een breed gamma van meer dan 4.000 producten in huis. In onze showroom kunt u op een persoonlijk onthaal rekenen.

De gangen van de winkel worden wel eens vergeleken met een gastronomische schatkist. U kunt hier alles ontdekken: van basisproducten en -ingrediënten tot en met volledig afgewerkte culinaire producten.

MDH Food Service zet zich met zijn enthousiaste team steeds opnieuw in om nieuwe, verrassende producten aan u voor te stellen.

Naast een brede waaier aan specialiteiten uit verre oorden zijn ook seizoensproducten (wild, gevogelte voor de feestdagen, enz.), de nieuwste trends, bijzondere delicatessen, fijne specerijen en streekproducten ruim bij ons vertegenwoordigd. Onze vele leveranciers zijn specialisten in hun specifieke domein.

Of u ons nu een bezoekje brengt of liever gebruikmaakt van onze leveringsdienst, onze Culinair Adviseur en ons commerciële team helpen u graag het juiste product te vinden – en dat geldt ook voor zeldzame producten. Zo kunt u zelf uw gastronomische projecten waarmaken.

In het kort

Adres:
Bergensesteenweg 2 , 1600 Sint Pieters Leeuw, BE