Over ons

Loomans Group nv overkoepelt twee bedrijven. Loomans Matrijzen nv dat hoogwaardige spuitgietmatrijzen maakt en Loomans Plastics nv dat kwaliteitsvolle kunststofonderdelen in grote volumes produceert. Zo kan Loomans Group de volledige ontwikkeling van een project verzorgen van ontwerp over matrijzenbouw tot afgewerkt product.
Sinds kort maakt Loomans Group deel uit van IPL Plastics Inc., een beursgenoteerde Canadese groep, toonaangevend in de duurzame verpakkingsindustrie. De groep is actief in de voedings-, consumer-, landbouw-, logistieke en milieusector met vestigingen in Canada, de VS, het Verenigd Koninkrijk, China, België en Mexico. IPL telt 2100 werknemers.
Loomans Group bevindt zich op het Lommelse bedrijventerrein Kristalpark, en beslaat dankzij de continue groei maar liefst een oppervlakte van 30.000 m2. De matrijzen van Loomans Group genieten internationale faam inzake kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid bij producenten van verpakkingen voor cosmetica en voeding. Multinationals als Unilever en Nivea behoren dan ook tot onze klanten.

Bedrijfscultuur

De bedrijfsmissie van Loomans Group bestaat erin kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. Vandaag werken er bij ons 100 personen die dag na dag klaarstaan om het verschil te maken.
Ook al is Loomans Group internationaal actief, toch behouden wij de troeven van een stevig familiebedrijf : korte beslissingslijnen, een klantgerichte en persoonlijke aanpak, langetermijndenken, vakmanschap en kwaliteit. Onze bedrijfscultuur is informeel en verankerd in de lokale gemeenschap.
Loomans Group werd als een van de sterkst groeiende bedrijven in Limburg al enkele keren uitgeroepen tot 'Trends Gazelle van het jaar'.

Bedrijfsvoordelen

  • marktconform salaris
  • maaltijdcheques
  • Km- en fietsvergoeding
  • fietsleasing
  • andere voordelen zoals gsm enz. zijn mogelijk naargelang de functie
  • filevrij bereikbaar

In het kort

Adres:
Gerard Mercatorstraat 15, 3920 LOMMEL, BE
Sector:
Mijnbouw
  1. Vacatures
  2. Loomans Plastics NV

Loomans Plastics NV

  1. Mijnbouw