Over ons

Le Grand & Associates specialiseert zich in de selectie en rekrutering van professionals in Finance, Fiduciary, Banking en Tax & Legal.

Als jonge, steeds groeiende onderneming leggen wij onze kwaliteitsstandaarden zeer hoog. Met ons gedrevenheid en leergierige karakter zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Ons ambitieus team zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel!

Zowel bij onze klanten als bij onze kandidaten staan wij bekend voor het realiseren van succesvolle samenwerkingen. Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid 

Cultuur

Het ambitieuze team van Le Grand & Associates zet alles op alles om de meest geschikte kandidaat te koppelen aan unieke opportuniteiten. Een harmonieuze match vinden is ons streefdoel! 

Wij zien er nauwlettend op toe dat de persoonlijkheid van de kandidaat strookt met de bedrijfsgeest. Alleen op die manier kunnen volgens ons duurzame relaties ontstaan.

In het kort

Adres:
Kortrijksesteenweg 1146, 9051 Sint-Denijs-Westrem, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Consulting
HR diensten, aanwerving en selectie
  1. Vacatures
  2. Le Grand & Associates

Le Grand & Associates

  1. Consulting
  2. HR diensten, aanwerving en selectie

Contacts

Jolien De Leersnijder1st employee+32 9 352 00 23E-Mail
Anneleen Goossens2nd employee+32 3 648 02 24
Paolo Lopez Vega3rd employee+32 9 352 01 04