LGA Engineering

  1. Consulting
  • Gent
  • 1-10

Over ons

LGA Engineering is een professioneel consultancybureau gespecialiseerd in de selectie-en rekrutering van ingenieursprofielen: Electrical & Mechanical Engineering, Construction, Supply Chain & Logistics, Chemical & Life Sciences.

Onze consultants begeleiden professionals en bedrijven naar sterke en duurzame samenwerkingen. We creëren de perfecte combinatie tussen kandidaat en bedrijf, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Cultuur

Door onze jarenlange ervaring en doorgedreven kennis van de engineering markt zijn we in staat een echte meerwaarde te betekenen in de zoektocht voor elke kandidaat. We zijn steeds op de hoogte van wat er momenteel speelt en wat er zit aan te komen, dit door onze sterke interesse, focus en verbondenheid met de markt.

We bestaan uit een steeds groeiend, jong en ambitieus team dat zich de volle 100% inzet om de perfecte match te vinden. Een leergierige en gedreven mindset is een onderdeel van onze cultuur. Dit zorgt ervoor dat we voldoende innoverend en flexibel zijn om te kunnen inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Bij LGA Engineering kan u kiezen uit een aanbod van job opportuniteiten, aan de andere zijde zijn onze consultants ook enthousiast om uw wensen en noden af te stemmen op de ideale job. Met dank aan hun gedetailleerde marktkennis kunnen zij op zoek gaan naar een job die perfect past bij uw wensen. 

In het kort

Adres:
Ottergemsesteenweg-Zuid 808, 9000 Gent, BE
Grootte:
1-10
Sector:
Consulting

Contacts

Justine Verschaeren1st employee+3293520025E-Mail
Kjetil Vandenbulcke2nd employee+3293520012E-Mail
Bahador Sabouri3rd employee+3296480233E-Mail
  1. Vacatures
  2. LGA Engineering