Keolis

  1. Distributie, transport en logistiek

Over ons

MEER DAN EEN VERVOERSMAATSCHAPPIJ

Keolis als wereldwijde mobiliteitsspeler geeft samen met haar partners vorm aan de mobiliteit van morgen. Wij doen dat met bussen, autocars, taxi’s maar ook met autonome shuttles en digitale platformen waarbij we mobiliteitsoplossingen aan elkaar koppelen.

VEEL MEER DAN BUSSEN

Met 42 filialen zijn we verspreid over het hele land, van de Ardennen tot de zee. Dankzij onze ervaren chauffeurs kunnen we je een onberispelijke service bieden. Onze moderne vloot bestaat uit minibussen, luxe-autocars, liftcars, dubbeldekkers en VIP-touringcars waardoor we ons kunnen aanpassen aan de noden van onze reizigers. Via ons reisbureau Keolis Travel helpen we je ook bij het organiseren van je reis of evenement in binnen- en buitenland.

Daarnaast zet Keolis volop in op nieuwe alternatieve mobiliteitsvormen. Dankzij onze internationale projecten hebben we een expertise waar je op kan rekenen.Diverse (multimodale) netwerken met open payment, transport on demand, elektrische bussen, fietsen, parkings, mobiele reserverings-en betalingsplatformen behoren tot de mogelijkheden.

KIES VOOR EEN JOB BIJ KEOLIS

Wordt Keolis jouw volgende professionele halte? Een gevarieerde job als buschauffeur, technische medewerker, planner-dispatcher of leidinggevende wacht op jou. Wij dragen onze medewerkers op handen. De dankbaarheid krijg je er bovenop. Want wij zeggen #mercichauffeur. En dat geldt voor al onze medewerkers!

In het kort

Adres:
Mechelsesteenweg 134 , 2650 EDEGEM, BE
Grootte:
2501-5000
Sector:
Distributie, transport en logistiek
  1. Vacatures
  2. Keolis