Over ons

K.H. Consultancy, een jonge en dynamische onderneming, is reeds enkele jaren actief in het interim management en plaatst via verschillende partners haar Finance Consultants bij (inter)nationale klanten. Zo kom je in contact met verschillende bedrijfsculturen, werkprocessen, systemen en visies. Op deze manier verwerven we een grote en vooral brede kennis van hoe een financieel departement optimaal kan werken. De vergaarde kennis nemen we mee naar de volgende projecten om zo optimalisaties te implementeren en te ondersteunen waar nodig.
Omdat we onze mensen als grootste kapitaal aanzien dragen we zorg voor de ontwikkeling van onze werknemers in lijn met hun verwachtingen en doelen.
Steeds ondersteunen we onze collega’s op hun project waar nodig. Aan onze partners vragen we dan ook steeds een goede opvolging om projecten succesvol af te ronden.

Wij werken in een horizontale structuur waar we open en duidelijk kunnen communiceren met elkaar. Kwartaalopleidingen en tweemaal per jaar een bedrijfsactiviteit maken K.H. Consultancy tot een heel aangename werkomgeving.

K.H. Consultancy streeft naar een kwaliteitsvolle service zodat we onze ambitieuze plannen op korte termijn kunnen volbrengen.

Als Finance Consultant zal je worden ingezet op een financieel departement binnen je interessegebieden en ervaringen. De duurtijd van een project is ongeveer tussen de 4 en de 9 maanden.
De regio waar we de meeste projecten invullen is op de as Antwerpen-Brussel en omstreken.

In het kort

Adres:
Pastoor Caytanstraat 10, 3128 Tremelo (Baal ), BE
Grootte:
10

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken

Contacts

KH Consultancy BVBA