Je zoekopdracht leverde 3 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Van Mossel Automotive Groep is met meer dan 3000 medewerkers in 70 Jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere en vooraanstaande automobiel bedrijven. Ons bedrijf telt ruim 100 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Van Mossel Automotive Groep, met zijn dealerbedrijven, Used Cars centra, carrosseriebedrijven, autoleasebedrijven, staat voor gastvrijheid en een uitstekende service.

J&T Autoleasewerd in België in 1996 opgericht en maakt sinds 2013 deel uit van de International Car Lease Holding, dat op haar beurt onderdeel is van de Van Mossel Automotive Groep.
Professionalisme en een kwalitatieve dienstverlening zijn de kernwoorden van ICLH, dat 75.000 voertuigen beheert in België, Duitsland en Nederland.Ons team van medewerkers is steeds in de weer om de beste service te verlenen en het wagenpark op de meest optimale manier te helpen beheren. Wij willen de meest klantgerichte leasemaatschappij van België zijn. Voor wagenparkbeheerders en bestuurders. Onder alle omstandigheden en in elke fase van het leasetraject. Dat is onze drijfveer die ons anders maakt.
Dankzij deze succesformule kent de onderneming een gestage verdere groei. Om deze groei te waarborgen zijn wij dringend op zoek naar talent dat niet alleen wil deel uitmaken J&T Autolease, maar ook belang hecht aan het helpen van de klant en diens verwachtingen te overtreffen.

Werken bij J&T Autolease betekent werken in een gedreven omgeving en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

In het kort

Adres:
Noordersingel 19 , 2140 Antwerpen, BE
Grootte:
101-500
Sector:
Automobielsector
Banking, financiële diensten en verzekeringen