Over ons

Wil jij ook bij ING aan de slag?

Volgens ons zie je dat zeker zitten. ING staat immers garant voor een stevig duwtje in de juiste carrièrerichting. Als internationale financiële instelling zijn we met onze achtste plaats dan ook een van de hoofdrolspelers in Europa. Wereldwijd behoren we tot de top-10. We zijn actief op het gebied van bank, verzekeringen en vermogensbeheer in meer dan 60 landen. In totaal stellen we ongeveer 112.000 mensen tewerk, waarvan 14.000 in België. Op internationaal niveau heeft ING haar notoriëteit vooral te danken aan ING Direct, ING Barings, BHF Bank, Aetna en Reliastar. In België, bestaat ING uit ING België, ING Verzekeringen, ING Lease, ING Car Lease, Record, Arbor Private Asset Management, ING Investment Management en ING Contact Center. Met een netwerk van meer dan 900 kantoren is ING een van de grootste financiële instellingen in ons land.

Hoewel wij ons vooral richten tot afgestudeerden uit economische richtingen, hebben we ook jobkansen voor afgestudeerden uit andere richtingen die en sterke interesse in de financiële wereld of een relevante ervaring hebben. Ben je een commercieel talent? Een krak in financiën, verzekeringen of IT? Wij bieden je de kans jezelf te ontdekken in een professionele en uitdagende omgeving.

ING hecht veel belang aan je persoonlijke kwaliteiten en zorgt voor een continue vorming die je toelaat steeds te groeien, zowel binnen je job als binnen onze organisatie. En zelfs tot boven je verwachtingen! Neem contact met ons op voor meer informatie over deze uitdagingen.

In het kort

Adres:
Cours St Michel - St. Michielswarande 60, 1040 Bruxelles - Brussel, BE
  1. Vacatures
  2. ING nv

ING nv

3.3