Hyphen

  1. HR diensten, aanwerving en selectie

Over ons

Hyphen is een staffing & consultancy boutique, gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke oplossingen in alle domeinen van een moderne finance organisatie zoals financial management, controlling, accounting, taxation, treasury & credit management, enterprise resource planning, business intelligence, mergers & acquisitions, …

Hyphen kan rekenen op een sterk team van in-house consultants en een ruim netwerk van interim managers. Van starters met een eerste werkervaring tot senior management level. Vanuit onze kantoren in Antwerpen en Gent, volgen en begeleiden we hen dagelijks doorheen hun projecten en finance carrière om zo voor elk project telkens de juiste persoon te selecteren.

We geloven dat onze sleutel tot succes de manier is waarop we zaken doen, gepassioneerd en persoonlijk. Deze twee woorden vatten perfect samen wie we zijn en vooral hoe we werken. In alles wat we doen is er passie. Passie voor ons vak, passie voor onze klanten, interim managers en consultants en passie voor de toekomst.

In het kort

Adres:
Scheldestraat 11, 2000 Antwerpen, BE
Grootte:
11-50
Sector:
HR diensten, aanwerving en selectie
  1. Vacatures
  2. Hyphen