House of Talents

4.3
  1. HR diensten, aanwerving en selectie
  1. Vacatures
  2. House of Talents
  3. Bedrijfsreviews
Bedrijfsreview
4.3
9
Reviews
Heb je gewerkt voor House of Talents?Laat dan een recensie na om andere werkzoekenden te helpen:
Schrijf nu een recensie
Het beste aan werken voor House of Talents
House of Talents profileert zich door een::
Positieve bedrijfscultuur
86%
Permanente opleidingsmogelijkheden
80%
Mogelijkheden tot carrièreontwikkeling
75%
Huidige medewerkers van House of Talents blijven om deze reden :
Ze voelen zich vertrouwd
88%
Ze zijn er trots op om hier te werken
75%
Ze hebben interessante taken
75%

9 overeenkomende recensies met commentaren

Alle filters verwijderen
3.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Luik, Belgiëhuidige werknemer bij 28 oktober 2019

My feeling about House of Talents

Sterke punten

I really like my colleagues and the atmosphere in my office. Furthermore, there are lots of internal events

Punten ter verbetering

I think they can propose more propositions to evolve. Plus, there is an important turn-over for now

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Kortrijk, Belgiëhuidige werknemer bij 28 oktober 2019

Sucess is an attitude 

Sterke punten

Évolution rapide de la société, société familiale, hiérarchie assez plate. Événements fréquents, inventives intéressantes. Possibilités de discuter avec la direction 

Punten ter verbetering

Son support center (comptabilité et ressources humaines parfois encore un peu vieille école), communication vers le grand public (marketing)

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Roeselare, Belgiëhuidige werknemer bij 28 oktober 2019

consider a job @ this company: Mides

Sterke punten

flexibility, back office, fast response, collegiality, variety in job, customer friendly, constructive feedback, listening before arguing

Punten ter verbetering

the ability not to work full-time could be more promoted and not in terms of hours/week but rather weeks/year. Personally I'm eager to work in wintertime for 6 to 8 months.

$_CRP_INSIGHT
5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Antwerpen, Belgiëhuidige werknemer bij 24 juli 2018

House of Talents is HOT

Sterke punten

Toffe sfeer, collega waar je kan op rekenen, leuke drive

Punten ter verbetering

zit-sta oplossing, Gelijkheid man-vrouw in zelfde functie

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Roeselare, Belgiëhuidige werknemer bij 18 juli 2018

Engineer op zoek naar uitdaging: overweeg Mides

Sterke punten

uitdaging, afwisseling en waardering. Positieve sfeer

Punten ter verbetering

meer keuzemogelijkheden ivm bedrijfswagen (merk en brandstof)

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Antwerpen, Belgiëhuidige werknemer bij 5 juni 2018

Uitdaging, verantwoordelijkheid en top collega’s! 

Sterke punten

Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en de collega’s zijn allemaal top! 

Punten ter verbetering

Ik kan niet direct zalen aangeven die verbetering nodig hebben

2.0 / 5
Medewerker in Gezondheidszorg bij Antwerpen, Belgiëvoormalig werknemer bij (2017)

Een job met veel verscheidenheid, maar weinig ondersteuning.

Sterke punten

Je komt in verschillende omgevingen terecht.

Punten ter verbetering

Weinig ondersteuning en begeleiding. Het aanspreekpunt helpt niet bij problemen.

Over de job

Je wordt voor enkele maanden uitgezonden naar een zorginstelling met een tekort aan personeel door zieken. Deze periode duurt maximum 2 jaar. De zorginstelling bevinden zich tot op 1 uur rijden zonder files van eigen woonst.

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Antwerpen, Belgiëhuidige werknemer bij 30 mei 2018

Next ICT bvba - place to be

Sterke punten

Zeer flexibel , luisterend oor, no nonsense

Punten ter verbetering

Momenteel niet van toepassing - nihil

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Hasselt, Belgiëhuidige werknemer bij 22 mei 2018

Bok

Sterke punten

Ik ben het meest tevreden over alles

Punten ter verbetering

eigenlijk helemaal niks tis goed zo