Over ons

Noordvlees is een varkensslachthuis in Kalmthout, België, opgericht in 1955 en onderdeel van Noordvlees Group. Al meer dan 60 jaar zijn wij actief in de vleesverwerkende industrie en leveren wij kwaliteitsvolle producten over de hele wereld. Als slachthuis vormen wij een essentiële schakel in de vleesketen: van boer tot bord.

Duurzaamheid is een prioriteit voor ons. Sinds onze oprichting ondernemen wij met het grootste respect voor mens, dier en milieu.
Onze mensen zijn van onschatbare waarde. Zij zorgen dagelijks voor de goede werking van dit bedrijf. Daarnaast is het contact met onze buren voor ons erg belangrijk.
Ook het welzijn van onze dieren staat centraal. Wij staan erop dat onze varkens op een rustige, diervriendelijke en stressvrije manier behandeld worden. En niet te vergeten: een lekker stukje vlees begint bij een veilige en hygiënische verwerking ervan. Hiervoor werken wij onder toezicht van Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).
Duurzaamheid betekent voor ons uiteraard ook dat wij inspanningen doen om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken. Hiervoor nemen wij diverse maatregelen.

In het kort

Adres:
Bloemstraat 56 , 2920 KALMTHOUT, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Agro-, voedingsindustrie

Holding Noordvlees

4.4
  1. Agro-, voedingsindustrie

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken

Werknemers meningen

5
50%
4
50%
3
0%
2
0%
1
0%
Kantoor en transportmogelijkheden
Bedrijfscultuur en werknemers
Trainingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling
Work-life balance
Carrièreperspectieven
Een mening geven

Contacts

Marc Verschraege03 620 12 56E-Mail
Carlo van der Mast03 660 70 80E-Mail