Je zoekopdracht leverde 2 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

De Hifferman-groep is een investeringsholding opgericht door de familie Van Hemelrijk. De holding heeft een Vlaamse verankering die al drie generaties teruggaat. Onze bedrijven zijn actief over de hele wereld, maar altijd met respect en aandacht voor de eigen identiteit van de diverse markten en landen waar we aanwezig zijn.

De missie van de Hifferman-groep is het garanderen van de continuïteit van haar participaties. We richten ons op duurzaam ondernemen over generaties heen, en investeren dan ook uitsluitend in langetermijnrelaties. Hiermee willen we zowel economische als maatschappelijke meerwaarde blijven creëren. Wat we doen, doen we met en voor mensen.

Aan de basis van deze missie ligt ons geloof in richting geven en aan de weg timmeren van continue vooruitgang. En dit betekent niet alleen doen maar ook dromen, niet alleen plannen maar ook durven.

We bouwen stabiele fundamenten die mens- en maatschappijgericht zijn, en wenden onze rijke expertise aan om creatieve en innovatieve ontwikkelingen te ondersteunen. In alle sectoren en regio’s waarin we participeren willen we de meest toonaangevende speler zijn en blijven.

De Hifferman Group bestaat uit drie bedrijven, FAM, Stumabo International en Relex, samen goed voor zo’n 100 medewerkers. We hebben een 10-tal vestigingen in binnen- en buitenland. Wat al onze activiteiten kenmerkt, is een sterke gedrevenheid door kennis en technologie.

Onze bedrijven zijn in volle groei en staan voor wereldklasse. Bij ons word je een echte specialist in je vak. Want door onze kennis groter te maken en te delen, kunnen we blijven innoveren. Zo zetten we de toon in een boeiende internationale context waar we samenwerken met en voor verschillende culturen.

In het kort

Adres:
Neerveld 2, 2550 Kontich, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Andere sectoren