Over ons

Goossaert Label & Sign Solutions in Gentbrugge is actief in de B2B-verkoop van industriële productidentificatie en signalisatie. We produceren en verkopen sinds 1935 innovatieve producten en visuele totaaloplossingen op maat, waarmee we de werkomgevingen van onze klanten veiliger en efficiënter maken. Dat kan gaan van kant-en-klare veiligheidssignalisatie, over volledig op maat gemaakte labels, tot industriële printers waarmee de klant zélf zijn signalisatie en labels kan drukken, steeds volgens de laatste technische evoluties.

Sinds 1984 zijn wij als expert-dealer één van de grootste Belgische distributeurs van het Amerikaanse kwaliteitsmerk Brady, wereldmarktleider in pictogrammen en industriële labelsystemen.

De klant ontzorgen is steeds ons doel. We vinden voor hen de meest geschikte oplossing voor hun behoeftes. We maken het verschil met engagement, maatwerk, advies, persoonlijke service en diverse ondersteunende diensten. Meer dan 40.000 producten kunnen ook online gekocht worden in onze webshop.

In het kort

Adres:
Jan Samijnstraat 10, 9050 Gentbrugge, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Andere sectoren
  1. Vacatures
  2. Goossaert BVBA

Goossaert BVBA

  1. Andere sectoren

Contacts

Patrick VinckierZaakvoerder09 228 21 01E-Mail