Over ons

Dankzij de gedrevenheid en het engagement van onze medewerkers leveren we bij Fujirebio Europe (het vroegere Innogenetics), innovatieve oplossingen aan de gezondheidszorg, elke dag opnieuw, waar ook ter wereld. Artsen stellen met onze producten snel en accuraat diagnoses in verschillende ziektedomeinen zoals infectieziekten (bv Hepatitis C, HIV), neurologische aandoeningen (bv ziekte van Alzheimer), oncologie en genetische ziektes (bv muco-viscidose) om nadien de gepaste behandeling te kunnen opstarten.

De ontwikkeling en productie van onze diagnostische testen gebeurt op onze site in Gent waarna deze door onze commerciële teams wereldwijd verkocht worden aan ziekenhuizen en klinische labo’s.

Wij behoren tot een internationale groep met vestigingen en collega’s in Azië, Europa en de US. Op de Europese hoofdzetel in Gent zijn 130 mensen tewerkgesteld. Onze Europese filialen tellen samen 50 medewerkers. Een kleine internationale familie dus, waar verschillende culturen samenkomen en het niet moeilijk is om elkaar te leren kennen!

In het kort

Adres:
Technologiepark-Zwijnaarde 6 , 9052 ZWIJNAARDE, BE
  1. Vacatures
  2. Fujirebio Europe NV

Fujirebio Europe NV

4.3

Certificaten