Over ons

Met meer dan 65 jaar ervaring en rond de 5,5 miljoen bestuurders in 2016, is de Europcar Group de leider in het verhuren van wagens in Europa en een belangrijke speler in de mobility sector.
Aanwezig in meer dan 130 landen, biedt de Europcar Group het grootste verhuurnetwerk aan zijn klanten en dit zowel rechtstreeks als via het franchisenetwerk en partners.
De Group is actief via de vier voornaamste merken Europcar®, Goldcar®, InterRent® en Ubeeqo®.

Europcar®, is het kernmerk van de Group en verhuurt wagens op korte termijn.
Europcar®, biedt een uitgebreid gamma aan van verschillende recente toerismewagens en bestelwagens die verhuurd worden per dag, week of maand. Op 31 december 2016, is Europcar®, aanwezig in 130 landen via een netwerk van 3632 verkoopspunten.

InterRent® is het merk « value for money » van de Group voor de « leisure » gebruiker. Het merk waarvan de slogan is « Drive. Save. Enjoy. » staat voor de challenge : het aanbieden van een competitieve prijs en het leveren van een kwalitatieve service waarvoor een bedrijf als Europcar staat als leader in zijn sector.

Ubeeqo® biedt aan zijn klanten B2B en B2C toegang tot een reservatie platform voor gebruik te maken van car-sharing services (particulieren en bedrijven).

In het kort

Adres:
Weiveldlaan 8 , 1930 ZAVENTEM, BE

Europcar Belgium nv

  • ZAVENTEM
  1. Vacatures
  2. Europcar Belgium nv