Over ons

Ontdek, samen met ons en duizenden gezinnen, het plezier van heerlijk zacht water!

EcoWater Systems Europe is, vanuit de Europese hoofdzetel in Olen, actief in waterbehandeling. Als onderdeel van het Amerikaanse Marmon Water behoren we tot The Marmon Group, die wereldwijd actief is in diverse sectoren en die meer dan 20.000 werknemers tewerk stelt.

Bij EcoWater zetten we in op innovatieve technologieën en kwaliteitsproducten. En we garanderen al onze klanten een superieure service!

We zijn ervan overtuigd dat een positieve werkomgeving en een dynamische bedrijfscultuur bijdragen aan een aangename werksfeer waar medewerkers zich thuis voelen.

Om deze visie te kunnen realiseren stellen we onderstaande waarden voorop: 

1) Integriteit

Hiermee bedoelen we het nakomen van beloftes en het handelen volgens maatschappelijke normen om een betrouwbare partner te kunnen zijn, alsook het respecteren van regels (opgelegd door overheid en/of EWS).

2) Maatschappelijk verantwoord ondernemen (People & Planet)

Als bedrijf trachten we te werken met respect voor de mens en het milieu.

3) Aandacht voor het individu

Onze medewerkers maken het verschil in de dienstverlening die we als bedrijf aanbieden. Daarom vinden we het belangrijk om te investeren in opleiding en coaching. We besteden ook de nodige aandacht aan de persoonlijke competenties van onze medewerkers. Tenslotte geven we onze medewerkers de vrijheid voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling.

In het kort

Adres:
Geelseweg 56 , 2250 Olen, BE
Grootte:
101-500
Sector:
Energie

Ecowater Systems Europe nv

  1. Energie
  1. Vacatures
  2. Ecowater Systems Europe nv