Je zoekopdracht leverde 8 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

WERK SAMEN MET ONS AAN DE VERSNELLING VAN DE DIGITALISERING!
Econocom is een Europese groep die de digitale transformatie mogelijk maakt voor bedrijven en instellingen. Wij ondersteunen klanten bij het centraal stellen van gebruikers als uitgangspunt voor hun digitale transformatie. Met meer dan 10.800 medewerkers in 18 landen en een omzet van 3 miljard euro, heeft Econocom de nodige capaciteit om grote digitale projecten met succes te realiseren. Klanten kunnen bij de dienstverlener terecht voor consultancy, levering en administratief beheer van digitale assets, infrastructuur- en applicatiebeheer, business solutions en projectfinanciering. Econocom heeft de status van Europese Vennootschap (Societas Europaea) aangenomen. Het aandeel van Econocom Group staat sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel. Het maakt deel uit van de Bel Mid en Family Business indexen.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA’S!       
Werk mee aan de digitale transformatie & draag bij tot de vooruitgang van de digitale technologieën!
Wil jij je steentje bijdragen aan een versnelling van de digitale revolutie? Wil jij ambitieuze en vernieuwende digitale oplossingen doorvoeren bij prestigieuze klanten?
Benut uw enthousiasme en uw doorzettingsvermogen, ga aan de slag bij een internationale groep in volle ontwikkeling, ontwikkel uw autonomie en uw capaciteit om initiatieven te nemen & laat uw ondernemingsgeest de vrije loop!

WAAROM ONS?
Werk samen met ons aan de versnelling van de digitalisering!
Vervolmaak u op professioneel en persoonlijk vlak … en teken zelf uw loopbaan uit!
Maak de digitale wereld toegankelijk voor iedereen en neem deel aan onze initiatieven met een groote maatschappelijke impact!

WIJ BIEDEN 
Een dynamische werkomgeving met de voordelen om deel uit te maken van een internationale groep waar actie en ambitie worden beloond;
Een sfeer die persoonlijke ontwikkeling en groei stimuleert;
Concurrerend salaris in overeenstemming met opleiding, ervaring en vaardigheden;
Aantrekkelijke extralegale voordelen.

In het kort

Adres:
Leuvensesteenweg 510 , 1930 ZAVENTEM, BE
Sector:
Consulting