ENGI TALENTS

Over ons

MIDES is een engineeringbureau actief in projectsourcing.

Sinds 1995 voeren onze engineers technische projecten uit waarvoor organisaties intern niet over de nodige resources beschikken.

Vanuit onze diverse vestigingen in Vlaanderen, alsook ter plaatse bij klanten, helpen onze 150 engineers mee aan de verdere uitwerking van technische projecten.

Enerzijds ontwerpen onze CAD engineers technische installaties, machinelijnen, piping installaties, isometriën, elektrische installaties en bouwkundige plannen.

Anderzijds hebben we ook een team project managers in dienst die onze klanten bijstaan voor de projectopvolging bij de ombouw van productielijnen, integratie van nieuwe machines, technische verhuizen, bouwkundige projecten, maintenance optimalisaties en zorgen er dan ook voor dat de technische dossiers op punt staan met de bijhorende werkinstructies.

Dankzij onze jarenlange knowhow in CAD-engineering, project support en 3D-scanning kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we elke opdracht op een kwalitatieve manier en met de nodige knowhow uitwerken.

In het kort

Adres:
Ardooisesteenweg 260 , 8800 ROESELARE, BE
Grootte:
220
  1. Vacatures
  2. ENGI TALENTS