Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

DiaSorin is een Italiaanse multinationale groep en een wereldleider in de markt voor laboratoriumdiagnostiek, gespecialiseerd in de segmenten immunodiagnostiek en moleculaire diagnostiek.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt, produceert en commercialiseert onze groep diagnostische tests: we ondersteunen de behoeften en activiteiten van klinische laboratoria en bieden oplossingen die betrouwbaar, innovatief, volledig geautomatiseerd en gestandaardiseerd zijn. We investeren voortdurend in Onderzoek & Ontwikkeling, waarbij we onze eigen specifieke expertise op dit gebied gebruiken om een hoog niveau van innovatie te leveren.DiaSorin-tests zijn ontworpen voor ziekenhuizen en particuliere testlaboratoria in de markten van immunodiagnostiek en moleculaire diagnostiek.
DiaSorin is genoteerd op de MTA (geautomatiseerde beurs) in de FTSE Italia Mid Cap Index, georganiseerd en beheerd door Borsa Italiana S.p.A.

DiaSorin blijft investeren in R&D, waarbij het gebruik maakt van zijn kenmerkende expertise op het gebied van Immunodiagnostiek om voortdurend analyses van hoge kwaliteit te leveren en de efficiëntie van het laboratorium te verbeteren.

Onze Groep bestaat uit 24 bedrijven en 5 buitenlandse filialen, met kantoren op 5 continenten en productielocaties die hun tests op 6 locaties over de hele wereld produceren.

In het kort

Adres:
Boulevard Paepsem 11 , 1070 BRUXELLES, BE
Sector:
Onderzoek en ontwikkeling