Over ons

Sinds de oprichting in 1925 luidt de DEKRA-belofte: we zorgen voor de veiligheid van mensen bij het omgaan met technologie en milieu. Inmiddels is de Duitse Vereniging voor toezicht op motorvoertuigen uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende kennisorganisaties. DEKRA SE is een volle dochter van DEKRA e.V. en stuurt de operationele activiteiten van het concern aan. In 2017 realiseerde DEKRA een omzet van ongeveer 3,3 miljard euro. Ongeveer 46.000 werknemers werken in meer dan 60 landen op alle zes continenten.

In het verkeer, op het werk en thuis - in alle essentiële gebieden van het leven zorgen de ervaren DEKRA-experts voor meer veiligheid. Het bedrijf heeft een duidelijk en ambitieus beeld van de toekomst. De visie tot de 100e verjaardag in 2025 luidt: DEKRA wordt de wereldwijde partner voor een veilige wereld.

DEKRA telt in België zo’n 320 medewerkers en is een toonaangevende werkgever voor nieuw én ervaren talent in de sectoren expertise, schadebeheer en fleet-management. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die de volgende waarden kunnen onderschrijven:

Verantwoordelijk voor veiligheid: we zijn een rolmodel voor veiligheid en garanderen onze collega’s die veiligheid binnen en buiten de werkuren.Klantenfocus: we komen met het nodige inlevingsvermogen tegemoet aan de verwachtingen van de klant. De klant op zijn beurt apprecieert onze hulp en inspanningen.

Ondernemerschap: rekening houdend met de doelstellingen van DEKRA, zien en creëren we innovatieve opportuniteiten en doen er alles aan om die te realiseren.

Teamspirit: samenwerking, wederzijds respect en partnership zijn de basis van onze acties.

Integriteit: we verwachten dat iedereen oprecht en eerlijk is, dat ze de letter van de wet volgen en handelen volgens de ethische principes. Iedereen houdt zich aan zijn woord en neemt verantwoordelijk voor zijn acties.

In het kort

Adres:
Lenneke Marelaan 12, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, BE
Sector:
Automobielsector

Dekra Belgium NV

  1. Automobielsector
  1. Vacatures
  2. Dekra Belgium NV