Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

DV Fresh is een dynamisch familiebedrijf uit Pittem dat is opgericht in 2000. Het bedrijf is gespecialiseerd in het versnijden van verse groenten en richt zich op de retailmarkt, producenten van bereide maaltijden, cateringbedrijven en groothandels-bedrijven.

Het uitgebreide assortiment omvat een aanbod van vers versneden rauwkostsalades, rauwkostmengelingen, salades, soepgroenten, stoofgroenten, maaltijdsalades, aardappelreferenties, croutons, champignons, …

Centraal staat innovatie, van zaadhuis (selectie van de juiste rassen) tot het telen van de groenten, het versnijden en verpakken in de juiste verpakking, waarbij de gehele productieketen betrokken wordt. Het moderne machinepark zorgt ervoor dat de verse groenten zo goed mogelijk behandeld worden om zo tot een duurzaam resultaat te komen.

DV Fresh produceert zowel onder het eigen merk “GOURMET GREENS” als onder private label voor retailklanten en levert ook maatwerk af voor de verwerkende voedingsindustrie. Creatief en innovatief meedenken met de klant is dan ook de doelstelling.

In het kort

Adres:
Vannestenstraat 3 , 8740 PITTEM, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Agro-, voedingsindustrie