DELHAIZE

3.8
  1. Groothandel, detailhandel

Over ons

Bij Delhaize hebben we allen een ding gemeen: een passie voor retail. Maar passie is niet het enige dat ervoor zorgt dat we dagelijks die glimlach op het gezicht van onze klanten toveren. We dragen ook allemaal dezelfde waarden in ons. Want bij Delhaize streven we naar een beter leven voor onze klanten, samen met al onze medewerkers.

Inspiratie
Inspiratie zit in kleine alledaagse dingen. Een alternatieve suggestie voor een klant, een efficiëntere oplossing in het distributiecentrum of een leuk idee op ons hoofdkantoor. Op elk moment van de dag inspireren we onze klanten en collega's.

Eenvoud
De kortste lijn, daar houden we van. Want waarom het moeilijk en ingewikkeld maken als het ook snel, gemakkelijk en eenvoudig kan? Daarom stellen we ons iedere dag opnieuw de vraag of er een betere oplossing bestaat.

Samen
Retail is een team business, iedereen rekent op iedereen. Winkels, distributiecentra en hoofdkantoor zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Dus zijn we ook altijd benieuwd naar ieders mening en suggesties. Want waar leer je beter dan van jouw collega's?

Behulpzaam
Bij Delhaize steken we graag allemaal een handje toe. We helpen onze klanten gezonde keuzes maken. En ook achter de schermen staat niemand er alleen voor. Alleen zo maken we van Delhaize een thuis voor klanten en medewerkers.

Magie
De glimlach bij onze klanten, daar doen we het voor! Elke dag opnieuw. Door samen te bouwen aan een betere en gezondere toekomst. En door elke dag ons de vraag te stellen hoe we een vleugje magie kunnen toevoegen in onze job?

3 redenen om bij Delhaize te werken

5 mln klanten

5 miljoen keer per week gaan we voor de glimlach van onze klanten. En die glimlach start bij ieder van ons.

727 Winkels in België

En één ding hebben alle 14.000 collega's gemeen: een enorme passie voor retail.

152 Jaar ervaring

Delhaize bestaat al 152 jaar. Commercieel talent, logistieke kracht of corporate profiel? De juiste job wacht op jou.

In het kort

Adres:
Brusselsesteenweg 347, 1730 Kobbegem, BE
Grootte:
501-1000
Sector:
Groothandel, detailhandel
  1. Vacatures
  2. DELHAIZE