Over ons

Belgian Fresh Food is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Het evolueerde van fruitkwekers in het Waasland via eigen fruitwinkels in Antwerpen en Brussel tot een gespecialiseerde groenten- en fruitleverancier. Na onze verhuis naar de Groothandelsmarkt in 2003 werd het beleveren van de horeca onze hoofdactiviteit. In 2008 openden we onze tweede vestiging in Brugge, een jaar later de verswinkel Fruxino op het Zuid (Antwerpen) naast een fruitservice voor bedrijven.

Ons cliënteel bestaat uit een 850-tal handelszaken in Vlaanderen en Brussel, terwijl onze leveranciers zich zowel in Europese landen als in de Caraïben bevinden. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en een persoonlijke service zijn onze grootste troeven in de steeds veranderende economie.

Belgian Fresh Food, synoniem voor een bedrijf in volle expansie.

Bedrijfscultuur

Onze explosieve groei noopt ons ertoe samen veel tijd te besteden aan het organiseren van onze structuur en werkprocessen. Momenteel tellen we 94 werknemers van diverse nationaliteiten gaande van orderpickers, magazijniers en chauffeurs tot bedienden.

Wij hebben een platte structuur met één zaakvoerder en enkele leidinggevenden. Eten en koffie drinken doen we samen.Met een open door policy proberen we heel dicht bij onze mensen te staan.

Onze bedrijfsfilosofie “leeft”. Wij zijn teamplayers met een hands-on-mentaliteit die niet bang zijn van hard werken. Vooral in de voormiddag is er veel mankracht nodig, terwijl het tempo ‘s namiddags lager ligt. Onze manier van werken is een echte vorm van teambuilding: als deel van het team zet iedereen spontaan zijn/haar schouders onder het werk om het samen tot een goed einde te brengen.

Bedrijfsvoordelen

  • Een groeiend bedrijf in volle evolutie
  • Een marktconform salaris met bijhorende extralegale voordelen
  • Aandacht voor het individu
  • Teamspirit
  • Werken in een team waar je de kans hebt om je talenten ten volle te benutten

In het kort

Hoofdzetel:

Kielsbroek 23, 2020 Antwerpen, BE

Locatie

Claessens Groothandel
Kielsbroek 23, 2020 Antwerpen, Belgium

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken