Over ons

Caterpillar. Die naam ken je waarschijnlijk van onze imposante gele grondverzetmachines. Maar wist je ook dat Caterpillar naast de onbetwiste wereldleider voor constructie- en mijnbouwmachines, ook de nummer 1 is voor diesel- en aardgasmotoren en industriële gasturbines? De cijfers spreken voor zich: méér dan 148.898 gepassioneerde medewerkers en een jaaromzet van circa $ 56 miljard.

Zowel Cat Parts als Caterpillar Logistics Division zijn binnen de Caterpillar-groep gespecialiseerd in logistieke ondersteuning. Met een 825 medewerkers in België staan we in voor een vlekkeloze logistieke dienstverlening aan Caterpillar.

Activiteiten

Bij Team Caterpillar kan je carrière alle kanten uit. Letterlijk. Wil je ervaring opdoen in een ander domein of zou je graag in het buitenland werken? Caterpillar stimuleert je met on-the-job training en helpt je groeien. Onze producten en services zijn cruciaal voor ons bedrijf. Net daarom geven we bij Caterpillar onze werknemers alle kansen om hun potentieel maximaal te benutten.

Onze medewerkers dragen allen bij tot het succes, welzijn en de veiligheid van onze organisatie. Ondanks de verschillen - in cultuur, taal, locatie en business- zijn wij 1 Caterpillar, 1 organisatie vernedigd door onze principes en waarden. Teamwork, diversiteit, integriteit en toewijding krijgen daarbij de allergrootste aandacht. Elke dag opnieuw.

Bedrijfscultuur

Bij Caterpillar is er meer werk aan de winkel dan alleen het werk zelf. Wij nemen intelligente, vriendelijke mensen in dienst en onze cultuur straalt dat uit. Wij houden ons aan hoge maatstaven en zorgen ervoor dat onze waarden ten aanzien van integriteit, uitmuntendheid, teamwerk, betrokkenheid en duurzaamheid tot leven komen in de manier waarop wij werken. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers continu voor een uitdaging staan en zich tegelijkertijd ondersteund voelen. Wij bieden professionele groeikansen, inclusief leiderschapsprogramma’s. Wij omarmen de diversiteit van ons team, terwijl we tegelijk samenwerken als één Caterpillar.

Onze cultuur, net als alles in ons bedrijf, is mogelijk gemaakt door de bijdrage van iedere medewerker. Stuk voor stuk creëren wij de omgeving waarin we werken en we zijn trots op de Caterpillar die wij hebben opgebouwd.

In het kort

Hoofdzetel:

Humbeeksesteenweg 98, 1855 Grimbergen, BE

Grootte:

825

Sector:

Manufacturing, productie

Locatie

Caterpillar
Humbeeksesteenweg 98, 1855 Grimbergen, Belgium

Meest recente jobs