CTG - Computer Task Group

4.8
  1. IT en internet
  1. Vacatures
  2. CTG - Computer Task Group
  3. Bedrijfsreviews
Ben je werknemer geweest van CTG - Computer Task Group?
Beoordeel deze werkgever en help andere werkzoekenden.
Beoordelen
(Minder dan 3 minuten)
Bedrijfsreview
4.8
37
Reviews
Het beste aan werken voor CTG - Computer Task Group
CTG - Computer Task Group profileert zich door een::
Permanente opleidingsmogelijkheden
95%
Positieve bedrijfscultuur
92%
Goed evenwicht tussen werk en privéleven
90%
Huidige medewerkers van CTG - Computer Task Group blijven om deze reden :
Ze genieten van heel wat voordelen
86%
Ze voelen zich gewaardeerd
81%
Ze voelen zich vertrouwd
81%
Beoordeel bedrijven waar jij gewerkt hebt
Help anderen de juiste carrière keuzes te maken.

37 overeenkomende recensies met commentaren

Alle filters verwijderen
5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Droomwerkgever

Sterke punten

Werksfeer, gevoel van deel te zijn van een familie in plaats van een radertje in een machine, toffe collega's, goede opleidingen

Punten ter verbetering

Meer parkeer mogelijkheden aan het hoofdgebouw, maar aangezien het al een great place to work is, is er weinig verbetering mogelijk

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 29 oktober 2019

Great place to work!

Sterke punten

Teamsfeer. Woon-werkbalans met mogelijkheid om van thuis te werken. Goed samengesteld salarispakket met bedrijfswagen, nettovergoedingen en Flex Income Plan waarbij je bepaalde voordelen kan inruilen tegen andere.  Great place to work!

Punten ter verbetering

Ook management moet voor zichzelf levenslang leren ter harte nemen. Open blijven communiceren. Meer open kijken naar nieuwe initiatieven rond vernieuwing, gezondheid,...

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 21 juni 2019

Tof bedrijf met oog voor de medewerker.

Sterke punten

Sociale werksfeer en vlotte collega's, flexibel verloningspakket en uitdagende en afwisselende projecten . Leuke randactiviteiten. Veel opleidingsmogelijkheden.

Punten ter verbetering

Gebouw op leeftijd, maar dit najaar verhuizen we naar een nieuwe locatie. Hopelijk daar ook een stabieler netwerk en een efficiëntere opdeling van de ruimtes.

Beoordeel bedrijven waar jij gewerkt hebt
Help anderen de juiste carrière keuzes te maken.
5.0 / 5
Medewerker in Management bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 3 juni 2019

Topbedrijf en betrouwbare partner voor het leveren van IT services!

Sterke punten

De werksfeer, de cameraderie, het feit dat de meeste collega's altijd bereid zijn elkaar te helpen zijn een troef

Punten ter verbetering

Onze kantoren zijn aan een opfrissing toe, maar CTG verhuist in de loop van dit jaar naar een andere locatie in de buurt waardoor dit probleem meteen zal opgelost zijn

Over de job

Een People Manager of Competence Developer is verantwoordelijk voor de rekrutering, inplanning, opvolging en begeleiding van de IT-consultants en heeft verder extra verantwoordelijkheden voor het helpen uitbouwen van de business units.

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

Een betrouwbare werkgever met aandacht voor de persoon achter de werknemer

Sterke punten

Work/Life Balans, flexibiliteit, collegialiteit, cultuur, sfeer, respect, toegankelijkheid van management, uitdagende opportuniteiten, afwisselende opdrachten, flexibel verloningspakket

Punten ter verbetering

Het gebouw is wat afgeleefd en parkeren is niet altijd evident. Ligging nabij Brussel is niet ideaal en tijdsrovend voor woon/werkverkeer.

5.0 / 5
Test Engineer bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

super werkgever die echt rekening met je houdt

Sterke punten

Goede werksfeer met veel mogelijkheid om je collega's buiten de uren te ontmoeten en leren kennen, dit kan zowel met werkgerelateerde events(Centre of excellence, MoveIT, team meetings) als niet werkgerelateerde events (spelletjesavond, geo caching, sporten, ... ) zijn. Deze activiteiten zijn niet verplicht maar geeft je de kans om contact te houden met mensen waar je mee op project hebt gezeten.

Punten ter verbetering

communicatie over het day to day gebeuren gebeurt voornamelijk met de mensen ter plaatse en dit zou iets vaker met mensen van management mogen zijn.

4.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

CTG connects with you and your colleagues

Sterke punten

CTG is een correcte werkgever die dicht bij haar consultants staat en steeds op een constructieve manier oplossingen zoekt. Het is er een aangename werksfeer waar professionaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen, maar waar ook ruimte is voor een vlotte babbel en een lach.

Punten ter verbetering

Misschien kan CTG nog een paar verbeteringen doorvoeren in een duidelijkere communicatie rond bepaalde verwachtingen binnen de opdrachten.

4.0 / 5
Test Engineer bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

Momenteel ben ik een tevreden consultant bij CTG.

Sterke punten

- De CTG academy voor de in-house opleiding die jouw carrière een boost geven. - Competence Developer werking

Punten ter verbetering

De recrutering mag wel wat selectiever te werk gaan bij het aanwerven van nieuwe consultants.

Over de job

- Opstellen van requirements - Maken van test cases - Uitvoeren van testen - Rapporteren van defects - Opstellen van test rapporten

5.0 / 5
Medewerker in Anoniem bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

Flexibele werkgever

Sterke punten

-Kans om door te groeien in je eigen tempo. -Groot aanbod opleidingen. -Werknemers krijgen de kans om door te groeien binnen de organisatie zelf. -Elke consultant krijgt een competence developer aangewezen. Deze begeleid je doorheen je hele loopbaan bij CTG. -Je hebt in de mate van het mogelijke inspraak bij welke klanten/opdrachten je terecht komt om zo je carrière mee te sturen. -Goede verloning en extralegale voordelen. -Flexibele werkgever.

Punten ter verbetering

Het enige minpunt voor mij is dat het gebouw wat gedateerd is en weinig parkeerruimte heeft maar hier gaat binnenkort verandering in worden gebracht.

4.0 / 5
Medewerker in Product management bij Machelen, Belgiëhuidige werknemer bij 20 mei 2019

Prachtig bedrijf voor starters, mooie doorgroeimogelijkheden

Sterke punten

Goede doorgroeimogelijkheden indien je de kansen grijpt Ondersteuning van de junior medewerkers Leuke extra sociale activiteiten

Punten ter verbetering

Duidelijkere communicatie omtrent de high level strategie Betere integratie tussen management en field medewerkers Interne IT kan wel wat meer structuur gebruiken