Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

Brasserie Rubens is al decennia lang een begrip in Knokke en staat synoniem voor de Knokse joie de vivre. Al bijna 100 jaar komen rasechte Knokkenaars, dagjestoeristen en tweedeverblijvers genieten van de unieke sfeer en setting. Geen wonder dus dat het plein voor de deur naar de brasserie werd vernoemd.

Doorheen de jaren kende ‘de Rubens’ een handvol uitbaters, die elk hun stempel op het gebouw drukten. Begin jaren 90 aasden verschillende bouwpromotoren op het statige pand, maar de familie Vandeperre, de huidige uitbaters, vrijwaarden het en herstelden Brasserie Rubens in al haar glorie.

Vandaag geniet je bij Brasserie Rubens van een uitgebreid diner, een verfrissend drankje op het terras of een heerlijke pannenkoek met koffie. En dat elke dag van het jaar. Het team verwelkomt je met klassiekers uit de Belgische keuken, aangevuld met seizoensgebonden suggesties. Alles is kraakvers: de garnaalkroketjes worden nog dagelijks met de hand gerold en alle sauzen zijn huisbereid.

Laat je onderdompelen in de joviale sfeer van deze bruisende brasserie en geniet van de ambachtelijke gerechten die je er met de nodige flair voorgeschoteld krijgt!

In het kort

Adres:
Zeedijk-Albertstrand 589 , 8300 KNOKKE, BE
Sector:
Horeca