BNP Paribas Fortis

3.7
  1. Banking, financiële diensten en verzekeringen

Over ons

Zin om samen met ons de grenzen te verleggen voor een duurzamere wereld?

Dankzij de dagelijkse inzet van onze meer dan 11.000 medewerkers, wil BNP Paribas Fortis zowel een belangrijke speler zijn in verantwoorde en duurzame groei, als de voorkeurspartner van onze klanten op lange termijn. De bank zijn voor een wereld in verandering, betekent hen begeleiden bij de veranderingen die ze dagelijks meemaken om hun projecten te realiseren. Dit betekent ook dat we de individuele, collectieve en professionele uitdagingen van onze klanten met elkaar moeten verzoenen om samen aan een duurzamere wereld te bouwen.

De wereld, onze omgeving, individuen en bedrijven zijn volop in verandering. De behoeften en producten evolueren. Technologie verandert ons bedrijfsmodel en de manier waarop we in contact staan met onze klanten om meer digitaal en meer klantgericht te zijn. Onze bank zet zich ook in om haar positieve impact in de samenleving te vergroten. Overal in België dragen onze medewerkers bij aan de reële economie. Ze helpen particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen om hun plannen waar te maken, vinden concrete oplossingen voor de problemen waarmee ze worden geconfronteerd en ondersteunen hen tegelijkertijd bij hun duurzame transitie.

Ga mee op avontuur met BNP Paribas Fortis en werk volop mee aan een wereld in verandering.

Benieuwd naar onze Employer Promise? Surf naar www.bnpparibasfortis.com/jobs

Je verschillen mogen tonen is een van de sleutels van ons engagement en van het collectieve succes van ons bedrijf. Wij hechten veel belang aan diversiteit en inclusie, want we zijn ervan overtuigd dat gediversifieerde teams flexibeler en creatiever zijn, en ook beter met veranderingen om kunnen gaan.
Kortom, beter presteren.

In het kort

Adres:
Montagne du Parc - Warandeberg 3, 1000 Bruxelles - Brussel, BE
Grootte:
10,001+
Sector:
Banking, financiële diensten en verzekeringen

Certificaten

Contacts

Brian VandenbroekeTalent Acquisition Retail & Private BankingE-Mail
Guillaume VankerckhovenTalent Acquisition Retail & Private BankingE-Mail
Bénedicte GathyTalent Acquisition IT & Specialist functionsE-Mail
  1. Vacatures
  2. BNP Paribas Fortis