Over ons

Met haar vier merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad is de BMW Group wereldwijd de nummer één als producent van premium automobielen en motorfietsen en premium financiële en mobiliteitsdiensten. Als internationale onderneming beschikt BMW over 31 productie- en montagevestigingen in 14 landen en via haar globale distributienetwerk is het concern vertegenwoordigd in meer dan 140 landen.

WHY JOY’N US?
BMW Group omvat bijzonder sterke merken. Met ons verdelernet stralen we dezelfde waarden uit. Hoe? Onze medewerkers maken het verschil. Enthousiast, toegewijd en gepassioneerd zorgen zij ervoor dat elke BMW klant een BMW fan wordt.

FOCUS OP INNOVATIE.
Innovatie is een van de kernwaarden van BMW Group. Dat merkt u niet alleen aan onze producten die steeds vernieuwen en grenzen verleggen. Ook binnen ons BMW Group Belux verdelernet bewandelen wij dit innovatieve pad. In onze ateliers volgen we bijvoorbeeld de recentste technologische ontwikkelingen op de voet, terwijl we de klantentevredenheid steeds verhogen.

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN.
BMW Group Belux hecht bijzonder veel waarde aan haar betrouwbare kwaliteitsgarantie, zowel op het vlak van haar producten als op het vlak van interne vormingstrajecten. Daarom wil BMW Group Belux alle medewerkers in het verdelernet de best mogelijke opleiding garanderen. Vanuit deze optiek werd dan ook beslist om te investeren in een high-end Training Centre op het terrein van BMW Group Belux in Bornem. Voor alle medewerkers in het BMW Group verdelernet wordt er een reeks gerichte opleidingen voorzien.

PERSOONLIJKE INTERESSE.
Weinig merken doen zo dromen als BMW, MINI en BMW Motorrad. Het hoeft niet bij een droom te blijven. Met een BMW Group Belux concessie in uw buurt en een uitgebreide waaier aan functies komt een job bij uw droommerk heel dichtbij.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID.
Hoewel autotechnieker een job is met toekomstperspectief, is er toch een nijpend tekort aan goed opgeleide techniekers. Om dit tekort aan te pakken, investeren we bij BMW Group Belux in samenwerkingen met scholen om zo het probleem bij de bron aan te pakken.

Het Training Centre is uitgerust met twee leslokalen voor studenten om ze de nodige high-tech ervaring te bieden. Deze lokalen zijn specifiek ingericht om samen te kunnen werken met scholen uit heel België die een opleiding tot autotechnieker inrichten.

In het kort

Adres:
Lodderstraat 16, 2880 BORNEM, BE
  1. Vacatures
  2. BMW JOY'N US

BMW JOY'N US

  • BORNEM

Contacts

Sylvie IlianoBMW HR Consultant – Sales03/890 58 62
Els Van den WyngaertBMW HR Consultant – Technical03/890 98 71