Over ons

Axioma nv is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment in de professionele sectoren zoals kantoren, scholen, industrie, retail, sport, gezondheidszorg, publieke gebouwen en openbare verlichting. Wij zijn exclusief invoerder van een totaal aanbod van architecturale en functionele binnen- en buitenverlichting van topkwaliteit, wat ons tot één van de belangrijkste marktspelers in België en Luxemburg maakt.

Kortom, wij zijn 'lichtspecialisten', experts met heel wat knowhow, die niet alleen producten, maar ook services en vooral oplossingen leveren.

Bedrijfscultuur

Onze 25 gespecialiseerde en gedreven medewerkers leveren dagelijks die oplossingen. Dit vergt een lerende organisatie, want verlichting behelst de kennis van verschillende domeinen zoals lichttechniek, elektronica, fysica, enz. Via onze internationale partners en contacten met de academische en bedrijfswereld slagen we er bovendien in die kennis voortdurend te versterken.

Wij werken in een open structuur, maar beschikken ook over kleinere kantoren waar je individueel of met een kleiner team in stilte of discreet kan werken.

Een open communicatie en een zeer mensgerichte bedrijfscultuur, gefocust op een ideaal evenwicht privé en werk, zijn bij ons absolute prioriteit.

We houden ervan van tijd tot tijd een gemeenschappelijke activiteit te organiseren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor ons tienjarig bestaan een bedrijf in Italië bezocht en er een driedaags verblijf in Toscane aan gekoppeld. De eerste wedstrijd van België op het WK voetbal hebben we samen op een groot scherm in de vergaderzaal bekeken. Met een hapje, een drankje en een pronostiek was dat een super gezellig moment. Het jaar sluiten we naar goede gewoonte af met een kerstdiner.

Bedrijfsvoordelen

  • Bovengemiddeld hoge lonen
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Bedrijfswagen, baanvergoeding, IPad, IPhone, internetabonnement en printer thuis voor de buitendienstmedewerkers
  • Vlot bereikbaar en gelegen aan de afrit E17

In het kort

Hoofdzetel:

Mannebeekstraat 31, 8790 Waregem, BE

Locatie

Axioma Lighting
Mannebeekstraat 31, 8790 Waregem, Belgium

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken