Je zoekopdracht leverde 4 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

hub.brussels is ontstaan uit de samensmelting van Atrium, Bruxelles Invest & Export en Impulse, en vormt het Brussels agentschap voor de ondersteuning van het bedrijfsleven.

hub.brussels, dat is begeleiding op maat, gratis tools, erkende expertise die de autonomie van ondernemers versterkt en hen in staat stelt om hun beslissingen te vergemakkelijken, hun kennis en hun netwerken uit te breiden, vertrouwen te winnen en te gedijen om succesvol te ondernemen in Brussel en ver daarbuiten.

hub.brussels, dat is de ambitie om van Brussel de economisch aantrekkelijkste en aangenaamste Europese stad te maken om slim te ondernemen en ontwikkelen.

hub.brussels, dat zijn meer dan 200 behulpzame en gepassioneerde medewerkers, en de toewijding om de meest innovatieve en gedurfde projecten te begeleiden, aan te moedigen en vleugels te geven.

hub.brussels staat open voor diversiteit en discrimineert op geen enkele manier die zou kunnen leiden tot een andere behandeling van een sollicitatie op basis van subjectieve criteria die geen rechtstreeks verband houden met de vereiste vaardigheden of gewenste ervaring voor de functie.

In het kort

Adres:
Charleroisesteenweg 110, 1060 Brussel, BE